Seznam receptů

pondělí 27. října 2014

Kuřecí prso přelité pažitkovou omáčkou s fazolkami


Kuřecí prso s fazolkami (1 porce)


Ingredience:
  • kuřecí prso (150 g)
  • olej
  • sůl, pepř
  • bylinky (pažitka, rozmarýn, petrželka)
  • vývar
  • smetana
  • fazolky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 ČL sójové omáčky

Postup:

Kuřecí prso si osolíme, opepříme a osmahneme z obou stran na pánvi (asi 10 min). Uložíme jej stranou a na pánev přilijeme vývar (asi 100 ml), přidáme na jemno nasekanou pažitku (možno přidat i rozmarýn), sůl, pepř a přilijeme trochu smetany. Omáčku necháme redukovat do požadované hustoty. Fazolky si očistíme, dáme na pánev a restujeme, přidáme na plátky nakrájený česnek, bylinky a pomalu restujeme. V závěru můžeme přidat 1 čajovou lžíci sójové omáčky. Podáváme.

Žádné komentáře:

Okomentovat