Kuřecí prso s fazolkami (1 porce)
Ingredience:
- kuřecí prso (150 g)
- olej
- sůl, pepř
- bylinky (pažitka, rozmarýn, petrželka)
- vývar
- smetana
- fazolky
- 1 stroužek česneku
- 1 ČL sójové omáčky
Kuřecí prso si osolíme, opepříme a osmahneme z obou stran na pánvi (asi 10 min). Uložíme jej stranou a na pánev přilijeme vývar (asi 100 ml), přidáme na jemno nasekanou pažitku (možno přidat i rozmarýn), sůl, pepř a přilijeme trochu smetany. Omáčku necháme redukovat do požadované hustoty. Fazolky si očistíme, dáme na pánev a restujeme, přidáme na plátky nakrájený česnek, bylinky a pomalu restujeme. V závěru můžeme přidat 1 čajovou lžíci sójové omáčky. Podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat